Att köpa en handgjord oljemålning

Att beställa

Beställningar görs genom email eller vårt formulär  under fliken "Kontakta Oss". 

Jag har frågor eller vill beställa

Vad behöver vi veta

Vi behöver alltid en bild på hur du vill att oljemålningen skall se ut. Vi behöver också veta måtten på målningen du vill ha. Då våra konstverk målas för hand och kan skalas om och anpassas fritt kan du få nästan vilken storlek som helst. Vi kan göra samma motiv stort nog att täcka en vägg, eller litet nog att passa i plånboken.


Om du vill ha en kopia av ett gammalt mästerverk vill vi gärna veta artistens namn, målningens namn samt om möjligt året då den målades.


Pris

När vi vet exakt vad du vill ha kan vi offerera ett pris till dig. Priset kan variera beroende på komplexitet och storlek på målningen.


Som prisexempel kan normalstora tavlor av genomsnittlig komplexitet kosta cirka 3.000 SEK ink moms. Inramning ingår inte i detta estimat, och även kostnad för frakt kan variera beroende på målningens storlek, inramning och var du bor. Hör av dig för en offert på just din drömmålning!

Leveranstid

Eftersom våra oljemålningar görs för hand och på beställning tar det cirka två månader att få den tillverkad och levererad, men detta kan variera. Vi hoppas att det är värt att vänta någon månad för att få ett konstverk som håller flera generationer. 

Betalning

När din beställning bekräftats fakturerar vi hela beloppet, att betalas inom 30 dagar så att vi kan sköta vårt ansvar gentemot artister och betala frakt. Bekräftade beställningar kan ej avbokas eller annuleras eftersom arbetet med att måla din tavla just för dig påbörjas omgående, så även om du senare skulle ändra dig kommer vi att behöva insistera på full betalning.

Erbjudanden

Vi håller så låga priser som möjligt redan från början, men vill du beställa flera tavlor på samma gång kan vi säkert erbjuda någon form av rabatt. Hör av dig så diskuterar vi!