Vi och våra partners

Vilka vi är

Vi är ett litet familjeföretag som vill göra något vi älskar på ett sätt som bidrar till en bättre värld. Vår affärside är att göra riktiga handgjorda oljemålningar tillgängliga för fler, samtidigt som vi hjälper begåvade och duktiga konstnärer att kunna leva på, och utveckla, sin konst. När du handlar av oss har du att göra med riktiga personer som gör sitt bästa - inte ett anonymt företag bemannat av robotar och automatiska telefonsystem. Vi svarar i telefon om vi är vakna - vi vet att många vill fundera över konst utanför kontorstider.


Konstnärerna

Vi samarbetar med ett antal konstnärer i delar av världen där det inte alltid är lätt att leva på konst. Som en del av vår affärsplan kommer vi att fortsätta stötta dessa konstnärer, och leta efter sätt att lyfta fram konstnärens egen berättelse. Vi vill att ett köp hos oss inte bara skall ge vår kund en handgjord oljemålning av toppkvalitet, utan också en känsla av att ha bidragit till någon som förtjänar det.

Tavel ramning

Våra tavlor säljs på enklast möjliga sätt och kommer i en rulle. För att göra det enkelt om man vill ha en tavla inramad och redo att hängas upp på väggen så samarbetar vi med Galleri St Erik nära St Eriksplan i Stockholm. De gör ett fantastiskt jobb och vi gillar deras hantverk. Hos Galleri St Erik kan våra kunder också få se exempel på våra tavlor, och även titta på och diskutera inramning av beställda konstverk. Du kan självklart också anlita din egen ramverkstad. 

Mer on tavel ramning